De nachtelijke sterrenhemel is zolang de mens zich kan herinneren een fascinerende aanblik geweest. Alle sterren die je ziet bevinden zich in ons sterrenstelsel de Melkweg. De ster die het meest dicht bij de aarde staat is de Zon. De meest bekende ster op de aarde is de Poolster. 

Maar hoe vind je nu de Poolster? Kun je de planeten in ons zonnestelsel met het blote oog zien?
Waarom zien we in de zomer andere sterrenbeelden dan in de winter? Wat is het verschil tussen een zonnestelsel en een sterrenstelsel eigenlijk? 

De antwoorden op die vragen vertel ik allemaal in mijn sterren lezing op een locatie die jou het beste uit komt. We gaan de natuur in en op een open plek vertel ik oude verhalen en feiten, actuele weetjes en laat ik je zien hoe je de sterrenhemel zelf kunt ontdekken. Ondersteund door een speciale laser gaat de sterrenhemel echt voor je leven en is geen avond meer hetzelfde voor je als je omhoog kijkt bij een heldere hemel. Let’s explore!

De activiteit is tevens erg geschikt voor:
-vrienden en familieweekenden.
-avondactiviteit bij een teamuitje
-andere groepsgebonden activiteiten

Minimale leeftijd: 10 jaar
Maximale groepsgrootte: 40 personen

Enthousiast? Stuur een mailtje naar info@sterrenthuis.nl

REVIEWS

Tijdens de 2 sessies die ik met Dennis heb gehad na het bepalen van mijn Sterrenthuis kreeg ik het gevoel naar de blauwdruk van mijn leven te mogen kijken. Dit zorgde ervoor dat veel van mijn gedrag en neigingen ineens precies op hun plek zijn gevallen. Sinds dat we dit in 2 bijzonder persoonlijke en sessies hebben doorgesproken ben ik weer gaan mediteren.

T. Lamboo

Soms heb je een ervaring die je leven verandert.... Het inzicht dat Dennis mij heeft gegeven tijdens zijn sessie was zo'n moment. Mede door sterrenthuis heb ik ontdekt wat ik daar boven allemaal uitspook, waardoor ik veel meer snap waarom ik het leven leid wat ik nu leid hier op aarde. Dat geeft zo veel rust. Ik gun dat iedereen. Wat ben ik blij dat dennis tijd voor mij heeft vrijgemaakt om mij deze inzichten te geven.

Bedankt Dennis, ik hoop oprecht dat je nog veel meer mensen laat kennis maken met dit unieke talent. 

J. van Hessen

Dennis van Dijk | info@sterrenthuis.nl | Sterrenthuis.nl | kvk 88384500