Als je besluit om je aan te melden via de website geef ik een tijdsindicatie van het moment dat we kunnen starten. Dat is een flexibele datum, want met de ene persoon ben ik langer bezig dan de andere. Het kan zijn dat de wachtlijst langer is dan je hoopt. Ik vraag om je begrip daar voor. Ik neem uitgebreid de tijd voor iedereen. Voordat we starten vraag ik een aantal dingen van je:

– Je volledige naam, geboortetijd en geboorteadres ingesproken in een kort filmpje.
– Een paar foto’s van je ogen.
– Toestemming van je om te mogen kijken.
– 100,- voorafbetaling. De rest als we klaar zijn.

Als ik klaar ben met het in kaart brengen van je Sterrenthuis neem ik contact met je op en plannen we een afspraak in voor het gesprek.

Kosten
1. Duiding van je geboortehoroscoop 300 euro.
2. Sterrenthuis ZONDER duiding/onderbouwing van je geboortehoroscoop 1.299 euro
3. Sterrenthuis MET een duiding/onderbouwing van je geboortehoroscoop 1.899 euro
(incl een derde gesprek om psyche en Ziel met elkaar uit te lijnen)

We voeren de gesprekken bij Oker op de Rijksstraatweg 23, in Schipluiden. De gesprekken hebben geen tijdslimiet. Dit is mensenwerk, we kijken niet op de klok. Je krijgt alles van mij op papier mee uitgewerkt naar huis. Ik maak wanneer nodig gebruik van een Socratische coach-stijl. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Ik adviseer iedereen module 3 te doen. Eenvoudigweg omdat het een het ander versterkt en hetgeen met Sterrenthuis wordt beleefd in de hogere dimensies d.m.v. de psychologische astrologie tastbaar en concreet kan worden gemaakt. Zo vergroot je de impact van hetgeen je hebt geleerd over jezelf. In het dagelijks leven heb je er zodoende meer profijt van.

*Ik breng jouw Sterrenthuis in kaart met een kristal. Die is van jou en mag je houden als we klaar zijn. Alle energie en bewustzijn van jou en je Sterrenvolk komt in het kristal te zitten. Tijdens het Sterrenthuis-gesprek ontvang je het kristal. Het is te allen tijde een hulpmiddel om contact te maken met je kosmische Zelf en Kosmische Thuis. Met het kristal doe je de meditaties die ik voor je maak in de maand na het gesprek. Met een koptelefoon en bijbehorende Mhz (Megahertz) frequenties. Zo integreer je alle onderdelen in jezelf en kun je optimaal je spirituele potentie leven met je voeten op de grond en wijzer dan voorheen! Let’s go!

Is het geldbedrag een obstakel voor je? Neem dan toch contact met me op. Samen zoeken we naar
een manier om de energie uitwisseling te balanceren.

Verder lezen

Wat kun je verwachten?
Je Sterrenthuis bestaat uit een aantal hoofdstukken. Ik maak onderscheid tussen de volgende onderdelen:

*Waar kom je vandaan?
Het kan zijn dat je een plek in de Melkweg hebt waar je resideert. Dus een ander zonnestelsel (of meerdere zonnestelsels) in ons eigen sterrenstelsel. Misschien kom je wel helemaal niet uit de Melkweg, maar uit Andromeda. Dat is de buurman van de Melkweg.
Het is zelfs mogelijk dat je in beide verblijft, of in allebei helemaal niet.Ik heb al veel variaties voorbij zien komen. Sommige zielen die nu hier zijn hebben een thuisbasis in meer dan 40 sterrenstelsels (of nog veel meer) en reizen op en neer tussen alle thuisplekken en de Aarde.
Soms zie ik vormen van een beschaving, vaak onstoffelijk. Die omschrijf ik dan. Voor jou voelt dat als dat je thuisplek wordt omschreven en je kunt een gevoel van heimwee ervaren. Niet zelden is dat een emotioneel en overweldigend moment. Dit is ook vaak het moment dat andere
zielen van jouw thuisplek contact maken met mij, voor jou. Die kun je vaak ook voelen, soms zelfs zien, en het voelt aan als een diepe  vriendschap waarvan je het bestaan ‘even’ vergeten was.

*Wat is je/jullie expertise?
Jij en jouw Sterrenvolk hebben een expertise. Dat wil zeggen dat jullie bewustzijn zich op een bepaalde manier heeft ontwikkeld waardoor jullie ergens goed in zijn geworden. Enkele voorbeelden die ik voorbij heb zien komen zijn:

Je bent een healer. Zielen vanuit het hele universum komen naar jouw volk toe om rust te ervaren, bij te komen van een incarnatie of ander proces, of een healing te ontvangen. Kort gezegd: je zet iemand weer in zijn kracht. In je huidige incarnatie op aarde kan dat betekenen dat andere mensen graag bij je in de buurt zijn om zich op te laden. Of je hebt handen die voor andere mensen fijn aanvoelen of je hebt het verbale vermogen om mensen een zetje in de goede richting te geven in hun leven.
Je bent een raadgever of adviseur. Jullie volk wordt benadert voor advies omtrent hetgeen waarin jullie gespecialiseerd zijn. Dat kan voor uiteenlopende zaken zijn: Bijvoorbeeld bewustzijnsontwikkeling of reizen door het universum. Je zult merken dat mensen je nu graag opzoeken om advies te vragen omdat je zaken zonder oordeel van verschillende kanten kunt bekijken.
Je bent een techneut. Jullie ontwikkelen ruimteschepen of communicatiemiddelen voor verschillende doeleinden. In zo’n geval heb je hier een voorliefde voor technologische snufjes en vind je het leuk om dingen te maken of over dingen na te denken die met technologie te maken hebben.

*Hoe zie je eruit?
Wanneer je je zielsgedaante aanneemt kun je er op veel verschillende manieren uitzien. Gedaantes die ik voorbij heb zien komen zijn:

– Een eenvoudige bol van licht met een apart ‘orgaan’ om externe communicatie op te vangen. Je hebt daar door in dit leven een ontwikkeld gevoel voor wat mensen nu echt bedoelen als ze communiceren en kunt makkelijk emoties doorzien of doorvoelen.
– Een menselijke gedaante van wel 3,5 tot 4 meter groot. Je hebt altijd het gevoel gehad dat je letterlijk en figuurlijk groter bent dan het lichaam waar je nu in zit.
– Vleugels, al dan niet uitgeslagen. Je vliegt vaak in je dromen of kunt makkelijk situaties overzien. Je vliegt letterlijk boven de situatie.
– Reptielachtig. Je houdt van eenvoud, hebt het niet snel koud of hebt het gevoel dat je een staart hebt.
– Shapeshifter. Je kunt verschillende vormen aannemen. Je hebt een groot aanpassingsvermogen en bent flexibel in de omgang met andere mensen. Je kunt makkelijk verschillende rollen in het leven aannemen.

*Extra voor jou:
Naast bovenstaande kunnen zich nog verschillende andere dingen openbaren.
– Zo kan het zijn dat ik zielsverwanten van je zie die zich nu hier op aarde bevinden of die nog boven zijn. Soms kunnen we er contact mee maken of ervaar je direct een gevoel van herkenning bij iemand die in je leven is.
– Er kunnen krachtdieren langskomen die zich met je willen verbinden en waar je mee kunt gaan werken.
– Er kunnen vorige levens van je langs komen.
– Je Sterrenvolk wil je iets geven dat we kunnen ontvangen tijdens het eindgesprek.
– Ik zie een ritueel dat ik aan je uit kan leggen waardoor je je de rest van je leven beter kunt verbinden met je Sterrenthuis.
– Ik zie een parallel leven van je in de huidige tijd. D.w.z. dat je ziel zich in twee of meer delen heeft gesplitst en het andere gedeelte van je ziel zich nu in een ander lichaam bevindt. Dat heb je van tevoren zo bedacht om te ervaren in dit leven. Zo kan het zijn dat als je zielsverwant (die je misschien niet kent in dit leven omdat hij ergens anders op de Aarde woont) blij is, jij ook ineens blij wordt zonder dat je weet waarom. Als de ander pijn in zijn rug heeft, kun jij ook rugpijn ervaren. Als de ander boos is, kun jij je ook op onverklaarbare wijze geïrriteerd voelen. Iedereen ervaart de hoofdstukken op zijn eigen manier en geeft het op zijn eigen manier vorm in zijn leven. Er zullen dingen zijn die minder resoneren of waar je niets mee kunt en met andere dingen ga je direct aan de slag omdat je ze zo gaaf vindt.
– Het geeft je zonder uitzondering een completer beeld van jezelf en je snapt beter waarom je in situaties op een bepaalde manier reageert. Je handelt namelijk vanuit je Hogere Zelf.
– Het geeft je rust en een gevoel van thuiskomen, zowel binnen als buiten jezelf.
– Het kan je duidelijk maken waarom je goed bent in je werk. Ook het tegenovergestelde kan gebeuren en je snapt ineens waarom je je werk helemaal niet leuk vindt omdat het niet overeenkomt met wie je daadwerkelijk bent!
Je snapt de rol die je hebt binnen het gezin waarin je bent opgegroeid.
Je krijgt inzage in en voelt waar je kwaliteiten en valkuilen liggen en word je bewust van je eigen psychische behoeftepatroon.

 

REVIEWS

Tijdens de 2 sessies die ik met Dennis heb gehad na het bepalen van mijn Sterrenthuis kreeg ik het gevoel naar de blauwdruk van mijn leven te mogen kijken. Dit zorgde ervoor dat veel van mijn gedrag en neigingen ineens precies op hun plek zijn gevallen. Sinds dat we dit in 2 bijzonder persoonlijke en sessies hebben doorgesproken ben ik weer gaan mediteren.

T. Lamboo

Soms heb je een ervaring die je leven verandert.... Het inzicht dat Dennis mij heeft gegeven tijdens zijn sessie was zo'n moment. Mede door sterrenthuis heb ik ontdekt wat ik daar boven allemaal uitspook, waardoor ik veel meer snap waarom ik het leven leid wat ik nu leid hier op aarde. Dat geeft zo veel rust. Ik gun dat iedereen. Wat ben ik blij dat dennis tijd voor mij heeft vrijgemaakt om mij deze inzichten te geven.

Bedankt Dennis, ik hoop oprecht dat je nog veel meer mensen laat kennis maken met dit unieke talent. 

J. van Hessen

Dennis van Dijk | info@sterrenthuis.nl | Sterrenthuis.nl | kvk 88384500