Rond mijn 18e jaar kwam ik in aanraking met astrologie. Een half leven onderzoek doen en een studie psychologische astrologie verder ben ik nog steeds gefascineerd door de stand van de hemellichamen en hoe ze werken in onze psyche.
De Zon is de grootst bepalende factor in de horoscoop. Het is de manier waarop je jezelf innerlijk oriënteert in je leven. Maar er zijn natuurlijk meer hemellichamen in ons zonnestelsel! De Maan is bijvoorbeeld net zo belangrijk als de zon. Het is de houding die je aan neemt als je oncomfortabel bent. En onder andere je ascendant is zeer bepalend voor de manier waarop je jezelf laat zien aan de buitenwereld. Zo staat elke planeet (Mercurius t/m Pluto) voor een bepaalde psychische invloed.

De geboortehoroscoop is een waardevol instrument gebleken om te ondersteunen in de Sterrenthuis gesprekken. Naast dat je Zielenpad en je Zielsgedaante duidelijk worden krijg je door het werken met de geboortehoroscoop een dieper liggend inzicht in je eigen psyche. Door de tijd heen zie ik zoveel verbanden en overeenkomsten tussen de Ziel en de psyche dat het bijna lijkt of de Ziel zijn psychische behoeftepatroon voor dit leven heeft uitgezocht.

Nieuwsgierig naar jouw geboortehoroscoop? Mail voor een duiding naar info@sterrenthuis.nl.

 

Voorbeeld geboortehoroscoop 

REVIEWS

Tijdens de 2 sessies die ik met Dennis heb gehad na het bepalen van mijn Sterrenthuis kreeg ik het gevoel naar de blauwdruk van mijn leven te mogen kijken. Dit zorgde ervoor dat veel van mijn gedrag en neigingen ineens precies op hun plek zijn gevallen. Sinds dat we dit in 2 bijzonder persoonlijke en sessies hebben doorgesproken ben ik weer gaan mediteren.

T. Lamboo

Soms heb je een ervaring die je leven verandert.... Het inzicht dat Dennis mij heeft gegeven tijdens zijn sessie was zo'n moment. Mede door sterrenthuis heb ik ontdekt wat ik daar boven allemaal uitspook, waardoor ik veel meer snap waarom ik het leven leid wat ik nu leid hier op aarde. Dat geeft zo veel rust. Ik gun dat iedereen. Wat ben ik blij dat dennis tijd voor mij heeft vrijgemaakt om mij deze inzichten te geven.

Bedankt Dennis, ik hoop oprecht dat je nog veel meer mensen laat kennis maken met dit unieke talent. 

J. van Hessen

Dennis van Dijk | info@sterrenthuis.nl | Sterrenthuis.nl | kvk 88384500