In Australië hebben de oorspronkelijke bewoners, de Aboriginals, methodes ontwikkeld om verhalen aan elkaar te vertellen en kennis door te geven. De twee belangrijkste zijn hun vorm van kunst, de zogenaamde dot art, en hun beroemde muziekinstrument, de didgeridoo. 

Ook de rest van de wereld heeft kennis gemaakt met dit bijzondere instrument. De lage en hoge bromtonen van het instrument resoneren met veel mensen op een niveau dat ze niet direct kunnen verklaren. Door de tijd heen is gebleken dat elke toonhoogte resoneert met een van de zeven basischakra’s van de mens. Toonhoogte C is bijvoorbeeld voor de basischakra. Toonhoogte B voor het zesde chakra (voorhoofd) en een A voor de kruinchakra. Volgens de Aboriginals is een D# (tussen D en E in) de grondtoon van het complete universum. 

Bij Sterrenthuis werk ik ook met de didgeridoo. Wil je een persoonlijk op jou afgestemd tweede stuk didgeridoo na dat je je Sterrenthuis hebt ontvangen? Of wil je alleen een stuk didgeridoo spel zonder Sterrenthuis? Laat het me weten. Voor 50,- stuur ik je een persoonlijk stuk voor een fijne meditatie of gewoon ter ontspanning.

REVIEWS

Tijdens de 2 sessies die ik met Dennis heb gehad na het bepalen van mijn Sterrenthuis kreeg ik het gevoel naar de blauwdruk van mijn leven te mogen kijken. Dit zorgde ervoor dat veel van mijn gedrag en neigingen ineens precies op hun plek zijn gevallen. Sinds dat we dit in 2 bijzonder persoonlijke en sessies hebben doorgesproken ben ik weer gaan mediteren.

T. Lamboo

Soms heb je een ervaring die je leven verandert.... Het inzicht dat Dennis mij heeft gegeven tijdens zijn sessie was zo'n moment. Mede door sterrenthuis heb ik ontdekt wat ik daar boven allemaal uitspook, waardoor ik veel meer snap waarom ik het leven leid wat ik nu leid hier op aarde. Dat geeft zo veel rust. Ik gun dat iedereen. Wat ben ik blij dat dennis tijd voor mij heeft vrijgemaakt om mij deze inzichten te geven.

Bedankt Dennis, ik hoop oprecht dat je nog veel meer mensen laat kennis maken met dit unieke talent. 

J. van Hessen

Dennis van Dijk | info@sterrenthuis.nl | Sterrenthuis.nl | kvk 88384500